Informace o zpracování osobních údajů zákazníků

pondělí, 1. března 2021

Společnost Javornický rozvojový spolek, IČO: 22666061 (dále jen Javornický rozvojový spolek) klade velký důraz na dodržování zásad a pravidel ochrany fyzických osob v souvislosti se zpracováním jejich osobních údajů. Veškeré osobní údaje považuje za důvěrné a zpracovává je v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

Na základě čl. 13 Nařízení tímto společnost Javornický rozvojový spolek jako správce údajů poskytuje zákazníkovi jako subjektu údajů informace o zpracování jeho osobních údajů.

Kontaktní údaje společnosti Javornický rozvojový spolek

Sídlo: Javorník 42, 384 73 Vacov
E-mail: admin@javorniksumava.cz
WWW: www.javorniksumava.cz

Účely a právní základ zpracování Osobních údajů

Účelem zpracování Osobních údajů je plnění závazků ze Smlouvy a související administrativní činnosti, zejména:

  • přijetí poptávky zájemce o ubytování
  • kontaktování zájemce o ubytování
  • přijetí kontaktního formuláře
  • kontaktování zájemce z kontaktního formuláře
  • přihlášení k odběru newsletteru
  • rozesílání newsletteru 

Výše popsané administrativní činnosti společnost Javornický rozvojový spolek zajišťuje ve spolupráci se společnostmi náležejícími do skupiny Javornický rozvojový spolek a těmto společnostem proto Osobní údaje předává. Takovéto předání osobních údajů v rámci skupiny podniků pro vnitřní administrativní účely se dle Nařízení považuje za zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení (právní základ pro zpracování) a není k němu třeba souhlasu subjektu údajů. Osobní údaje jsou takto předávány následujícím společnostem náležejícím do skupiny Javornický rozvojový spolek:

FT Sun s.r.o., IČO: 28120434, se sídlem Pekárenská 761/77c, České Budějovice 4, 370 04 České Budějovice.

Osobní údaje budou uloženy po dobu 5 let.

Práva subjektu údajů

Společnost Javornický rozvojový spolek tímto informuje zákazníka, že je oprávněn požadovat přístup k Osobním údajům, které o něm Správce zpracovává, opravu nebo výmaz Osobních údajů, omezení zpracování Osobních údajů. V případě zpracování osobních údajů na základě oprávněného zájmu Správce má zákazník rovněž právo vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů z důvodů týkajících se jeho konkrétní situace, které v námitce popíše. Dále má zákazník právo na přenositelnost Osobních údajů. Všechna tato práva může zákazník realizovat v písemné či elektronické formě prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů společnosti Javornický rozvojový spolek. Zákazník má rovněž právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo k jinému příslušnému dozorovému úřadu v souvislosti se zpracováním Osobních údajů, a to především v členském státě jeho obvyklého pobytu, výkonu práce nebo místa, kde došlo k údajnému porušení Nařízení.

Dále tímto společnost Javornický rozvojový spolek výslovně informuje zákazníka, že dle čl. 21 Nařízení může kdykoli bezplatně vznést námitku proti zpracování Osobních údajů za účelem přímého marketingu, a to v písemné či elektronické formě prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů společnosti Javornický rozvojový spolek.

Sháníte ubytování na Javorníku?

Tip na ubytování

Ubytování u Kašperů

Ubytování u Kašperů

Nabízíme ubytování v rodinném apartmánu v krásném prostředí Šumavy. Ubytování na Javorníku je vhodné nejen pro Vaši letní dovolenou, kdy můžete...

Cena: 350 Kč za osobu / nocvíce

Ubytování v soukromí Marie

Ubytování v soukromí Marie

Jedná se o třípatrový rodinný dům v obci Javorník ve výšce 960 mnm, který prošel v roce 1990 celkovou rekonstrukcí. Dům je v mírném svahu s pěkným...

Cena: 385 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Javorina

Penzion Javorina

Vítáme Vás v rodinném penzionu Javorina - Javorník na Šumavě. Příjemné rodinné prostředí penzionu Javorina Vám nabízí ubytování pro rodinnou...

Cena: 250 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Ekosport

Penzion Ekosport

Nekuřácký penzion je posazen do klidného prostředí těsně u hranic šumavského národního parku stranou od hlavní turistické trasy Strakonice - Vacov -...

Cena: 460 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Quattro

Penzion Quattro

Rodinný penzion leží v jednom z nejkrásnějších míst Šumavy - na Javorníku v nadmořské výšce 950 m. Ideální výchozí bod pro pěší turistiku a houbařský...

Cena: 250 Kč za osobu / nocvíce

Ubytování v soukromí u Mirečka Bejčka

Ubytování v soukromí u Mirečka Bejčka

Javorník je dominantní kopec v nadmořské výšce 1066 m.n.m., nacházející se mezi Vimperkem a Kašperskými horami. Okolí Javorníka poskytuje mnoho...

Cena: 300 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Na Podlesí

Penzion Na Podlesí

Penzion nabízí ubytování v jednom z nejkrásnějších míst v lokalitě Šumava, v těsné blízkosti Klostermannovy rozhledny.

Cena: 620 Kč za osobu / nocvíce

Hotel Krásná Vyhlídka

Hotel Krásná Vyhlídka

Hotel Krásná Vyhlídka (960 m n.m.) se jako jediný na východní straně hory Javorník (1066 m n. m.) může pochlubit jedinečnou polohou umožňující...

Cena: 300 Kč za osobu / nocvíce

Chalupa U Šperlů

Chalupa U Šperlů

Potřebujete si odpočinout, nasbírat nové síly, relaxovat, mít klid a užít si nádhernou přírodu? Nic Vám nebrání! Nechte se ubytovat v soukromí u...

Cena: 350 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Anastazie

Penzion Anastazie

Penzion Anastazie se nachází v obci Benešova Hora v jihozápadní části Šumavy v nadmořské výšce cca 810 m.n.m. Nový, luxusně vybavený apartmánový dům...

Cena: 300 Kč za osobu / nocvíce

Doporučujeme

Kohoutí kříže "Arma Christi" pod Javorníkem

Kohoutí kříže "Arma Christi" pod Javorníkem

Kohoutí kříže dostaly svůj český název podle kohouta, který zakokrhal poté, co apoštol Petr třikrát zapřel Krista. Kohoutí kříže (něm....

více