Informace o zpracování osobních údajů zákazníků

pondělí, 1. března 2021

Společnost Javornický rozvojový spolek, IČO: 22666061 (dále jen Javornický rozvojový spolek) klade velký důraz na dodržování zásad a pravidel ochrany fyzických osob v souvislosti se zpracováním jejich osobních údajů. Veškeré osobní údaje považuje za důvěrné a zpracovává je v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

Na základě čl. 13 Nařízení tímto společnost Javornický rozvojový spolek jako správce údajů poskytuje zákazníkovi jako subjektu údajů informace o zpracování jeho osobních údajů.

Kontaktní údaje společnosti Javornický rozvojový spolek

Sídlo: Javorník 42, 384 73 Vacov
E-mail: admin@javorniksumava.cz
WWW: www.javorniksumava.cz

Účely a právní základ zpracování Osobních údajů

Účelem zpracování Osobních údajů je plnění závazků ze Smlouvy a související administrativní činnosti, zejména:

  • přijetí poptávky zájemce o ubytování
  • kontaktování zájemce o ubytování
  • přijetí kontaktního formuláře
  • kontaktování zájemce z kontaktního formuláře
  • přihlášení k odběru newsletteru
  • rozesílání newsletteru 

Výše popsané administrativní činnosti společnost Javornický rozvojový spolek zajišťuje ve spolupráci se společnostmi náležejícími do skupiny Javornický rozvojový spolek a těmto společnostem proto Osobní údaje předává. Takovéto předání osobních údajů v rámci skupiny podniků pro vnitřní administrativní účely se dle Nařízení považuje za zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení (právní základ pro zpracování) a není k němu třeba souhlasu subjektu údajů. Osobní údaje jsou takto předávány následujícím společnostem náležejícím do skupiny Javornický rozvojový spolek:

FT Sun s.r.o., IČO: 28120434, se sídlem Pekárenská 761/77c, České Budějovice 4, 370 04 České Budějovice.

Osobní údaje budou uloženy po dobu 5 let.

Práva subjektu údajů

Společnost Javornický rozvojový spolek tímto informuje zákazníka, že je oprávněn požadovat přístup k Osobním údajům, které o něm Správce zpracovává, opravu nebo výmaz Osobních údajů, omezení zpracování Osobních údajů. V případě zpracování osobních údajů na základě oprávněného zájmu Správce má zákazník rovněž právo vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů z důvodů týkajících se jeho konkrétní situace, které v námitce popíše. Dále má zákazník právo na přenositelnost Osobních údajů. Všechna tato práva může zákazník realizovat v písemné či elektronické formě prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů společnosti Javornický rozvojový spolek. Zákazník má rovněž právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo k jinému příslušnému dozorovému úřadu v souvislosti se zpracováním Osobních údajů, a to především v členském státě jeho obvyklého pobytu, výkonu práce nebo místa, kde došlo k údajnému porušení Nařízení.

Dále tímto společnost Javornický rozvojový spolek výslovně informuje zákazníka, že dle čl. 21 Nařízení může kdykoli bezplatně vznést námitku proti zpracování Osobních údajů za účelem přímého marketingu, a to v písemné či elektronické formě prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů společnosti Javornický rozvojový spolek.

Sháníte ubytování na Javorníku?

Tip na ubytování

Ubytování v soukromí Marie

Ubytování v soukromí Marie

Jedná se o třípatrový rodinný dům v obci Javorník ve výšce 960 mnm, který prošel v roce 1990 celkovou rekonstrukcí. Dům je v mírném svahu s pěkným...

Cena: 385 Kč za osobu / nocvíce

Ubytování v soukromí u Mirečka Bejčka

Ubytování v soukromí u Mirečka Bejčka

Javorník je dominantní kopec v nadmořské výšce 1066 m.n.m., nacházející se mezi Vimperkem a Kašperskými horami. Okolí Javorníka poskytuje mnoho...

Cena: 300 Kč za osobu / nocvíce

Hotel Krásná Vyhlídka

Hotel Krásná Vyhlídka

Hotel Krásná Vyhlídka (960 m n.m.) se jako jediný na východní straně hory Javorník (1066 m n. m.) může pochlubit jedinečnou polohou umožňující...

Cena: 300 Kč za osobu / nocvíce

Ubytování u Kašperů

Ubytování u Kašperů

Nabízíme ubytování v rodinném apartmánu v krásném prostředí Šumavy. Ubytování na Javorníku je vhodné nejen pro Vaši letní dovolenou, kdy můžete...

Cena: 350 Kč za osobu / nocvíce

Chalupa U Šperlů

Chalupa U Šperlů

Potřebujete si odpočinout, nasbírat nové síly, relaxovat, mít klid a užít si nádhernou přírodu? Nic Vám nebrání! Nechte se ubytovat v soukromí u...

Cena: 350 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Javorina

Penzion Javorina

Vítáme Vás v rodinném penzionu Javorina - Javorník na Šumavě. Příjemné rodinné prostředí penzionu Javorina Vám nabízí ubytování pro rodinnou...

Cena: 250 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Quattro

Penzion Quattro

Rodinný penzion leží v jednom z nejkrásnějších míst Šumavy - na Javorníku v nadmořské výšce 950 m. Ideální výchozí bod pro pěší turistiku a houbařský...

Cena: 250 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Ekosport

Penzion Ekosport

Nekuřácký penzion je posazen do klidného prostředí těsně u hranic šumavského národního parku stranou od hlavní turistické trasy Strakonice - Vacov -...

Cena: 460 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Anastazie

Penzion Anastazie

Penzion Anastazie se nachází v obci Benešova Hora v jihozápadní části Šumavy v nadmořské výšce cca 810 m.n.m. Nový, luxusně vybavený apartmánový dům...

Cena: 300 Kč za osobu / nocvíce

Penzion Na Podlesí

Penzion Na Podlesí

Penzion nabízí ubytování v jednom z nejkrásnějších míst v lokalitě Šumava, v těsné blízkosti Klostermannovy rozhledny.

Cena: 620 Kč za osobu / nocvíce

Doporučujeme

Královský kámen

Královský kámen

Královský kámen (1.059 m) leží v Javornické pahorkatině mezi vrchy Javorníkem a Ždánovem asi 3 km západně od obce Javorník a asi 6 km západně od...

více